Jogurt tem 42 traduções em 19 línguas

traduções de Jogurt

PL PT Português 2 traduções
  • iogurte [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • Iogurte
PL EN Inglês 5 traduções
PL ES Espanhol 2 traduções
  • yogur (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • Yogur
PL FR Francês 4 traduções
  • yogourt (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • yaourt (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • yoghourt (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process]
  • Yaourt
PL IT Italiano 2 traduções
  • yogurt (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • Yogurt
PL DE Alemão 4 traduções
PL NL Holandês 1 tradução
  • yoghurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
PL SV Sueco 2 traduções
  • yoghurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] (u)
  • Yoghurt
PL CS Tcheco 2 traduções
  • jogurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • Jogurt
PL DA Dinamarquês 2 traduções
  • jogurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process]
  • Jogurt
PL BG Búlgaro 3 traduções
PL HU Húngaro 1 tradução
  • joghurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process]
PL AF Afrikaans 1 tradução
  • yoghurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process]
PL RU Russo 4 traduções
PL SL Esloveno 1 tradução
  • jogurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
PL ZH Chinês 1 tradução
PL HI Hindi 1 tradução
  • दही [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] (dahī)
PL JA Japonês 1 tradução
  • ヨーグルト [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] (yōguruto)
PL VI Vietnamita 3 traduções
  • sữa chua [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process]
  • Sữa chua
  • da ua (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] (n)