Spieß tem 83 traduções em 18 línguas

traduções de Spieß

DE PT Português 3 traduções
  • espeto [Küchengeräte, a rod on which meat is grilled/broiled, pin used to secure food during cooking] {m}
  • espetinho [Küchengeräte] {m}
  • lança {f}
DE ES Espanhol 8 traduções
  • broqueta (n) [Küchengeräte] {f}
  • pincho (n) [Küchengeräte, pin used to secure food during cooking] {m}
  • brocheta (n v) [pin used to secure food during cooking] {f}
  • lanza {f}
  • asador (n) [Küchengeräte, a rod on which meat is grilled/broiled] {m}
  • espetón (n) [Küchengeräte] {m}
  • fierrito (n v) [pin used to secure food during cooking] (n v)
  • anticucho (n v) [pin used to secure food during cooking] (n v)
DE FR Francês 4 traduções
  • broche (n) [Besteck, Küchengeräte, historisch, a rod on which meat is grilled/broiled, pin used to secure food during cooking] {f}
  • épieu (n) [Kompaniefeldwebel] {m}
  • brochette (n) [Küchengeräte, pin used to secure food during cooking] {f}
  • lance {f}
DE IT Italiano 4 traduções
DE NL Holandês 5 traduções
  • spit (n) [Besteck, Küchengeräte, a rod on which meat is grilled/broiled] {n}
  • hellebaard (n) [historisch] {m}
  • vleespen [Küchengeräte] {m}
  • spies (n v) [pin used to secure food during cooking] {m}
  • braadspit [Küchengeräte] {n}
DE SV Sueco 5 traduções
DE CS Tcheco 3 traduções
  • Kopí
  • špíz (n v) [a rod on which meat is grilled/broiled, pin used to secure food during cooking] (n v)
  • kopí
DE PL Polonês 3 traduções
DE DA Dinamarquês 3 traduções
DE BG Búlgaro 2 traduções
DE RU Russo 3 traduções
  • копьё (nt)
  • шампу́р (n v) [a rod on which meat is grilled/broiled, pin used to secure food during cooking] (n v)
  • ве́ртел (n v) [a rod on which meat is grilled/broiled, pin used to secure food during cooking] (n v)
DE SL Esloveno 2 traduções
DE JA Japonês 2 traduções
  • (n v) [a rod on which meat is grilled/broiled, pin used to secure food during cooking] (n v)
DE VI Vietnamita 2 traduções
DE NO no 3 traduções
DE FI fi 4 traduções
DE TR tr 2 traduções
  • kargı
  • şiş [a rod on which meat is grilled/broiled, pin used to secure food during cooking]