Sữa chua tem 36 traduções em 19 línguas

traduções de Sữa chua

VI PT Português 2 traduções
  • iogurte (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • Iogurte
VI EN Inglês 3 traduções
VI ES Espanhol 2 traduções
  • yogur [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • Yogur
VI FR Francês 4 traduções
  • yogourt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • yaourt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • yoghourt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process]
  • Yaourt
VI IT Italiano 2 traduções
  • yogurt (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • Yogurt
VI NL Holandês 1 tradução
  • yoghurt (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
VI SV Sueco 2 traduções
  • yoghurt (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] (u)
  • Yoghurt
VI DE Alemão 1 tradução
  • Joghurt (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
VI CS Tcheco 2 traduções
  • jogurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • Jogurt
VI PL Polonês 2 traduções
  • jogurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
  • Jogurt
VI DA Dinamarquês 2 traduções
  • jogurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process]
  • Jogurt
VI BG Búlgaro 3 traduções
VI HU Húngaro 1 tradução
  • joghurt (n) [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process]
VI AF Afrikaans 1 tradução
  • yoghurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process]
VI RU Russo 4 traduções
VI SL Esloveno 1 tradução
  • jogurt [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] {m}
VI ZH Chinês 1 tradução
VI HI Hindi 1 tradução
  • दही [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] (dahī)
VI JA Japonês 1 tradução
  • ヨーグルト [a milk-based product thickened by a bacterium-aided curdling process] (yōguruto)