canh tem 48 traduções em 19 línguas

traduções de canh

VI PT Português 2 traduções
  • caldo (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] {m}
  • sopa (n v) [dish] {f}
VI EN Inglês 1 tradução
VI ES Espanhol 2 traduções
  • caldo [dish, water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] {m}
  • sopa [dish] {f}
VI FR Francês 5 traduções
VI IT Italiano 4 traduções
  • brodo (n v) [dish, water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] {m}
  • bollito (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled]
  • minestra (n v) [dish] {f}
  • zuppa (n v) [dish] {f}
VI NL Holandês 2 traduções
  • bouillon (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] {m}
  • soep (n v) [dish] {m}
VI SV Sueco 3 traduções
  • spad (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] {n}
  • buljong (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] (u)
  • soppa (n v) [dish] (u)
VI DE Alemão 2 traduções
  • Brühe (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] {f}
  • Suppe (n v) [dish] {f}
VI CS Tcheco 2 traduções
  • polévka [dish]
  • vývar (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] {m}
VI PL Polonês 3 traduções
  • rosół (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] {m}
  • zupa [dish]
  • bulion (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] {n}
VI DA Dinamarquês 1 tradução
VI BG Búlgaro 3 traduções
VI HU Húngaro 1 tradução
VI AF Afrikaans 2 traduções
  • bouillon [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled]
  • sop [dish]
VI RU Russo 4 traduções
VI SL Esloveno 1 tradução
VI ZH Chinês 2 traduções
VI HI Hindi 1 tradução
VI JA Japonês 7 traduções
  • スープ [dish] (sūpu)
  • [dish] (shiru)
  • だし (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] (dashi)
  • ブイヨン (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] (buiyon)
  • ストック (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] (sutokku)
  • ブロス (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] (burosu)
  • 煮汁 (n) [water in which food (meat or vegetable etc) has been boiled] (n)